Kalender

September 2016 Oktober 2016 November 2016
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Kalender en Agenda

Toelichting

Blauw?
Er is iets gepland.

Zwart?
Er kan iets gepland worden.

Planning vandaag?
Klik op vandaag.

Planning andere datum?
Klik op datumgetal.

Planning andere maand?
Via pijlknop in kalenderkop.

Bekijk de planning:

Sluit kalender.

Vacatures

EduPlan is destijds opgezet vanuit de memo-gedachte. In de 70er jaren werd het concept mens-en milieu-vriendelijk ondernemen ontwikkeld (small is beautiful). Start een eigen bedrijf en produceer, adviseer en/of verkoop producten en diensten die harmoniëren met mens en milieu. Wees een vakman en blijf kleinschalig. Nieuwe medewerkers worden goed opgeleid en gestimuleerd om tezijnertijd zelf een bedrijf  op te zetten, waarmee een netwerk wordt gevormd. Grotere opdrachten worden dan uitgevoerd met bedrijven uit zo'n memo-netwerk.

EduPlan werkt daarom kleinschalig en in samenwerking. Het aantal medewerkers blijft beperkt. Regelmatig wordt een nieuwe medewerker verwelkomd, die intern goed wordt begeleid om inhoudelijk te groeien als trainer, als ontwikkelaar of als intermediair. Sommigen zijn zelf een bedrijf begonnen, anderen hebben op de arbeidsmarkt meer kansen op interessant en duurzaam werk gekregen. Werken met freelancers past niet goed in dit concept, wel de aanstelling van medewerkers op basis van een tijdelijk arbeidscontract.

De samenstelling van EduPlan groeit en krimpt, tot maximaal zeven en minimaal één, soms economisch afgedwongen en soms via natuurlijk verloop.

In de afgelopen 15 jaar hebben zo'n 20 medewerkers gedurende langere of kortere tijd aan projecten meegewerkt. Opleidingsniveau veelal HBO of universitair. Met belangstelling voor nieuwe ontwikkelingen, leergierig en collegiaal.