close

Login FormU bent nu ingelogd!
Top Panel
Login
Top Panel

Computer cursussen bij EduPlan i-cTraining in Nijmegen

Voor al uw MS Office cursussen : MS Word,  MS Excel,  MS Access,  MS PowerPoint,  MS Outlook.

CursusaanbodEduPlan Advies Producten

Kijk voor een compleet overzicht in ons cursusaanbod of neem contact met ons op. Al onze trainingen zijn gebaseerd op ons schriftelijk cursusmateriaal, dat in eigen  beheer wordt ontwikkeld. Verder kunt u kiezen uit een cursus op dagdeel basis, groepstraining en priveles op uurbasis. Zie de rubriek Download (Documenten) voor tarieven en inschrijfformulier.

Kalender

Oktober 2015 November 2015 December 2015
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Kalender en Agenda

Toelichting

Blauw?
Er is iets gepland.

Zwart?
Er kan iets gepland worden.

Planning vandaag?
Klik op vandaag.

Planning andere datum?
Klik op datumgetal.

Planning andere maand?
Via pijlknop in kalenderkop.

Bekijk de planning:

Sluit kalender.

 
Meer vrouwen in ICT?

06-03-15Vrijdag 6 maart 2015 is er een congres in Amsterdam over vrouwen in de ICT-sector. Onder de titel Meisjes, vrouwen en ICT  zijn er lezingen en praatsessies. Het is tevens de eerste bijeenkomst in het kader van het project ‘DigiVita Code Events’ die VHTO in 2015 in verschillende steden in Nederland gaat organiseren. (VHTO: Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek)

 

 
Download Word-toelichting

msoffice2010Gratis voor belangstellende Word-gebruikers. Een beschouwing over de weergave en werking van versie 2010 van Microsoft Office gebaseerd op Word met aandacht voor het lint met vaste en/of tijdelijke tabbladen, de werkbalk, de statusbalk, het deelmenu Bestand als backoffice, de weergave van het Word-venster, de instellingen van Word. Tenslotte aandacht voor het werken met OneNote. Zie verder tabblad Download, Cursusmodules, daarna Microsoft Office Word.

 
Codeweek 2014

codeweek2014

 

 

 

 

 

 

 

Via de website Codeweek 2014 wordt aandacht gevraagd voor de nationele week voor het programmeren. Deze actie in de week van 11 t/m 17 okotber 2014 is vooral gericht op scholieren en studenten. Codeweek NL is een initiatief van Kennisnet en  ecp en wordt mede mogelijk gemaakt door beeldengeluid, het programma DigivaardigDigiveilig, DutchBasecamp, Europese eSkill4jobs campagne 2014, Hammerfest, KPN, Like to Share, Mediawijzer, NEMO, SayYeah, SIDN en Young Creators.

 
Eeuwigdurende kalender

Excel2010 logoBekend met voorwaardelijke opmaak, reeksnamen, datumfuncties en logische functies? Dan volgt hier een modeloplossing voor het samenstellen van een eeuwigdurende kalender met Excel 2007 en hogere versies.

Download het pdf-bestand (model kalender) voor een indruk van opmaak en opmaakregels.

 
Download Excel-toelichting

msoffice2010Gratis voor belangstellende Excel-gebruikers. Een beschouwing over de weergave en werking van versie 2010 van Microsoft Office gebaseerd op Excel met aandacht voor het lint met vaste en/of tijdelijke tabbladen, de werkbalk, de statusbalk, het deelmenu Bestand als backoffice, de instellingen van Excel en enkele basisprincipes bij het werken met Excel. Zie verder tabblad Download, Cursusmodules, daarna Microsoft Office Excel.

 
Kerstvakantie 2014

kerstmis 2014Van di 23 dec. t/m vr 2 jan. zijn er geen trainingen op locatie of in het cursuslokaal van EduPlan i-cTraining.

Voor onderhoud en/of advisering bij projecten met vaste relaties kan contact worden opgenomen via het bekende mobiele nummer.

We wensen u heel prettige feestdagen en een goed begin van 2015.

 
Najaar 2014

office2010logoNa een enerverende en succesvolle reis van drie weken door de USA is het cursuslokaal van EduPlan i-cTraining weer geopend voor individuele trainingen en voor groepstrainingen voor collega's van eenzelfde organisatie. Advies voor database- of spreadsheet-opzet? Neem contact met ons op.

 
Individuele training

cursist1Inschrijving voor een individuele training (Windows, Office, Word, Excel, PowerPoint, Access) via het bijbehorende formulier (zie tabblad Download en keuze Formulieren).

Bij een individuele training krijg je instructie + opdrachten en werk je in je eigen tempo. Je krijgt intensieve begeleiding van een deskundige coach. Ook kun je hulp en/of advies krijgen bij eigen documenten (mailen of meebrengen op usb-stick).


Aantal deelnemers aan een individuele training is max. 3.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4

Om over na te denken:

Toetsenbordgebruik 6
PowerPoint:  Met Ctrl+D pret voor twee.