close

Login FormU bent nu ingelogd!
Top Panel
Login
Top Panel

Computer cursussen bij EduPlan i-cTraining in Nijmegen

Voor al uw MS Office cursussen : MS Word,  MS Excel,  MS Access,  MS PowerPoint,  MS Outlook.

CursusaanbodEduPlan Advies Producten

Kijk voor een compleet overzicht in ons cursusaanbod of neem contact met ons op. Al onze trainingen zijn gebaseerd op ons schriftelijk cursusmateriaal, dat in eigen  beheer wordt ontwikkeld. Verder kunt u kiezen uit een cursus op dagdeel basis, groepstraining en priveles op uurbasis. Zie de rubriek Download (Documenten) voor tarieven en inschrijfformulier.

Kalender

Oktober 2014 November 2014 December 2014
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Kalender en Agenda

Toelichting

Blauw?
Er is iets gepland.

Zwart?
Er kan iets gepland worden.

Planning vandaag?
Klik op vandaag.

Planning andere datum?
Klik op datumgetal.

Planning andere maand?
Via pijlknop in kalenderkop.

Bekijk de planning:

Sluit kalender.

 
Codeweek 2014

codeweek2014

 

 

 

 

 

 

 

Via de website Codeweek 2014 wordt aandacht gevraagd voor de nationele week voor het programmeren. Deze actie in de week van 11 t/m 17 okotber 2014 is vooral gericht op scholieren en studenten. Codeweek NL is een initiatief van Kennisnet en  ecp en wordt mede mogelijk gemaakt door beeldengeluid, het programma DigivaardigDigiveilig, DutchBasecamp, Europese eSkill4jobs campagne 2014, Hammerfest, KPN, Like to Share, Mediawijzer, NEMO, SayYeah, SIDN en Young Creators.

 
Eeuwigdurende kalender

Excel2010 logoBekend met voorwaardelijke opmaak, reeksnamen, datumfuncties en logische functies? Dan volgt hier een modeloplossing voor het samenstellen van een eeuwigdurende kalender met Excel 2007 en hogere versies.

Download het pdf-bestand (model kalender) voor een indruk van opmaak en opmaakregels.

 
Groepstrainingen

 

groep6

Een groepstraining bij EduPlan i-cTraining (Word, Excel, PowerPoint, e.d.) is alleen bestemd voor medewerkers van eenzelfde organisatie. Tijdens de training kunnen dan ook onderwerpen voor die organisatie aan bod komen. De grootte van een groep varieert van 3 tot 6 deelnemers. Inschrijving via het inschrijfformulier voor een groeptraining (zie tabblad Download en keuze Formulieren).


(Er zijn dus geen groepstrainingen met open inschrijving.)

 
Kees Koster overleden

Op 21 maart 2013 is Cornelis Hermanus Antonius "Kees" Koster, hoogleraar Informatica in Nijmegen, overleden. Kees Koster was de grondlegger van de studie Informatica aan de (destijds) Katholieke Universiteit van Nijmegen. Johan van Straalen van EduPplan i-cTraining heeft begin jaren 80 met Kees Koster contact gehad over het inrichten van het informatica-onderwijs op middelbare scholen, in het bijzonder de NSG te Nijmegen. Kees Koster was voor Nijmegen wat Edscher Dijkstra (overleden in 2002) voor Eindhoven was: een pionier en een geniale dwarsdenker.

 
Najaar 2014

office2010logoNa een enerverende en succesvolle reis van drie weken door de USA is het cursuslokaal van EduPlan i-cTraining weer geopend voor individuele trainingen en voor groepstrainingen voor collega's van eenzelfde organisatie. Advies voor database- of spreadsheet-opzet? Neem contact met ons op.

 
Individuele training

cursist1Inschrijving voor een individuele training (Windows, Office, Word, Excel, PowerPoint, Access) via het bijbehorende formulier (zie tabblad Download en keuze Formulieren).

Bij een individuele training krijg je instructie + opdrachten en werk je in je eigen tempo. Je krijgt intensieve begeleiding van een deskundige coach. Ook kun je hulp en/of advies krijgen bij eigen documenten (mailen of meebrengen op usb-stick).


Aantal deelnemers aan een individuele training is max. 3.

 
Douglas Engelbart overleden

DouglasEngelbart2008Douglas Engelbart (van 30-01-1925 t/m 02-07-2013) is DE uitvinder van de muis. Een sympathieke en vindingrijke techneut die veel voor de computerindustrie heeft betekend. Zo heeft hij meegewerkt aan het ontwikkelen van de hyperlink. En ... zonder hyperlink, geen www! 

Engelbart heeft allerlei onderscheidingen gekregen, o.a. de prestigieuze Turing Award. Sympathiek, omdat hij geen deelnemer was in het leger van ITC-zakkenvullers. Zie verder.

 
NSG: Verzuimbeheer

In samenwerking met de verzuimcoördinatoren van de NSG Groenewoud (1.700 ll'n) te Nijmegen heeft EduPlan i-cTraining een Access-database ontwikkeld voor de administratieve afhandeling van ongeoorloofd verzuim. Lees de reactie van de verzuimcoördinatoren: Irma van de Kamp en Martin Pelgrom.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 5

Om over na te denken:

Toetsenbordgebruik 1
Om nooit meer te vergeten:
Ctrl_A (lles), Ctrl_W (eg ermee) en
Ctrl_Z
(et terug)